Wat ga jij doen?

Als GZ-psycholoog zet jij je kennis en kunde in voor kwetsbare ouderen die nog in de thuissituatie verblijven. Ook bied je consultatie aan woonzorgcentra zonder zelfstandige behandeldienst.

Je behandelt mensen met (beginnende) dementie en complexe somatische problematiek. Naast diagnostiek spelen individuele behandelingen en het mediatief werken een belangrijke rol. Je gaat op bezoek bij mensen thuis en een aantal van hen komt naar jou toe. Je bent een belangrijke partner van de specialist ouderengeneeskunde. Ook werk je nauw samen met de huisarts van de cliënt. Daarnaast zijn (thuis)zorgteams, casemanagers een uiteraard mantelzorgers belangrijk om het systeem rond de cliënt goed te kunnen adviseren vanuit jouw deskundige inschatting.

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde universaire opleiding psychologie met afstudeerrichting psychogerontologie, klinische psychologie of neuropsychologie.
 • In het bezit van een basisaantekening diagnostiek.
 • Ervaring met ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problematiek.
 • Jij kan zelfstandig werken en je eigen werk goed organiseren.
 • Jij bent BIG geregistreerd als
 • Jij beschikt over een rijbewijs of eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

 • Flexibel werken wanneer jij kan.
 • Snelle uitbetaling.
 • Mobiliteit (Wel in bezit van een rijbewijs, maar bezit je geen eigen auto, dan heb je de mogelijkheid om een van onze ZorgeLES auto’s te lenen).
 • De mogelijkheid om jouw verpleegtechnische handelingen op orde te houden met periodieke trainingen en opleidingen.
 • Afwisseling en uitdaging.

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg zijn wij onmisbaar. Onze opdrachtgevers weten dat zij op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziektes of personeelstekort.

Bij ZorgeLES ben jij geen nummer. Jij hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. Loop jij ergens tegen aan of heb jij nog vragen? Dan wordt jij bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Wij zijn daar allergisch zelf ook een beetje allergisch voor.

Solliciteren

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 010- 2004344 of mail naar welkom-@zorgeles.nl.

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Full Time Part Time
Vacature locaties: Leiden

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx