(Helpende (plus) op flex basis en ook voor ZZP’ers)

Wat ga jij doen ?

Voor onze opdrachtgever in Barneveld,  Voorthuizen en Soest zijn wij op zoek naar een helpende (Plus)! Je werkt op dagen waarvan jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn en voor het aantal uur dat jij prettig vindt. Zo kan jij zowel fulltime als parttime worden ingezet als Helpende (plus). Wij werken veel met losse diensten, waarbij je op verschillende locaties in Midden-Nederland wordt ingezet. Zo bijvoorbeeld ook bij onze opdrachtgevers in Baarn, Voorthuizen en Soest. Opdrachten voor langere periodes op een vaste plek zijn uiteraard ook te bespreken. (Let op: dit is slechts een kleine greep uit al onze diensten!!)

Omdat wij altijd op zoek zijn naar een Helpende (plus), staat deze vacature het gehele jaar open.

Wat breng jij mee?

  • Jij beschikt over een diploma helpende (plus) Niveau 2
  • Ervaring in de zorg
  • Bereid om te reizen
  • Jij bent collegiaal en kan goed communiceren
  • Jij bent flexibel en kan omgaan met stressvolle situaties

Wat bieden wij jou?

  • Een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden (1040) kom jij in dienst bij onze opdrachtgever
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
  • Jij bepaalt wanneer jij werkt
  • Mobiliteit; rijbewijs maar geen auto? Dan mag jij gebruik maken van een van de auto’s van ZorgeLES
  • Snelle uitbetaling

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg zijn wij onmisbaar. Onze opdrachtgevers weten dat zij op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziektes of personeelstekort.

Bij ZorgeLES ben jij geen nummer. Jij hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. Loop jij ergens tegen aan of heb jij nog vragen? Dan wordt jij bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Wij zijn daar allergisch zelf ook een beetje allergisch voor.

Solliciteren

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Helpende (plus).

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 0341 56 04 00 of mail naar info@zorgeles.nl

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Freelance Full Time Part Time
Vacature locaties: Voorthuizen

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf