Helpende (plus) op flex-basis – aantal uren in overleg van 16 – 40 uur – werken wanneer jij wil – gebruik van auto

Heb jij als Helpende (plus) het gevoel dat je meer tijd kwijt bent met vergaderen en werkgroepjes dan dat je daadwerkelijk aan de zorg voor je mensen kan besteden? Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en ben je op zoek naar afwisseling? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!
Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Geen dag is hetzelfde en jij werkt waar jouw hulp het hardste nodig is. Je collega’s van die dag zijn blij dat je er bent, want ze weten dat een Helpende van ZorgeLES  bv van aanpakken weet en gelijk aan de slag gaat. De dag is gered! 
  • Jij bepaalt wanneer je werkt. Dus is donderdag jouw vaste vrije dag? Of draai je liever alleen late diensten? Dan houden wij daar rekening mee en bellen we iemand anders. Zo doen we dat!
  • Je bent verzekerd van een goede beloning en een aantrekkelijke bonusregeling als jij nieuwe collega’s aandraagt. En vanaf de eerst gereden kilometer krijg jij reiskostenvergoeding. Wel zo eerlijk toch? En heb je wel een rijbewijs maar (nog) geen eigen vervoer? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES bv. Wij vertellen je graag wat de voorwaarden hiervan zijn.

Zo werkt het

Je werkt op de dagen waarvan jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn en voor het aantal uur dat jij prettig vindt. Zo kan je zowel parttime als fulltime worden ingezet als Helpende (plus). We werken veel met losse diensten waarbij je op verschillende locaties in Rotterdam. (Let op: dit is slechts een kleine greep uit al onze diensten!!)

Uiteraard zijn opdrachten voor langere tijd op een vaste plek ook bespreekbaar.

Omdat wij altijd op zoek zijn naar Helpende (plus), staat deze vacature het gehele jaar open. 

Dit neem jij mee

  • Je beschikt over een diploma Helpende niveau 2, eventueel aangevuld met een medicatiecertificaat.
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de ouderenzorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs. Heb je ook nog eigen vervoer? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet; dan gebruik je gewoon een ZorgeLES-auto! 
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’.
  • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure. 

Wie is ZorgeLES bv?

ZorgeLES bv is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg in Rotterdam zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Bij ZorgeLES bv ben je geen nummer. Je hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. En heb je vragen of opmerkingen? Dan wordt je bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Want daar zijn wij zelf ook een beetje allergisch voor.

Oeps, uitzendbureau?

Voor een uitzendbureau werken is allang niet meer zo ‘spannend’ als vroeger. Want bij ons bouw je ook gewoon vakantiereserves en vakantiegeld op. Dus ga je in de zomer 3 weekjes op vakantie? Dan laat je je reserves uitbetalen en hoef je ook in je vakantie niet op een houtje te bijten.
En ook al is het nu nog een ‘ver van je bed show’, uiteindelijk wil je ook op je oude dag nog wat te besteden hebben. Daarom bouw je ook bij ons verder aan je pensioenpotje.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Helpende!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 010 200 44 43.

Bij ZorgeLES bv kijken we naar de mens achter de sollicitatie; dagelijks werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst voor ons in de zorg. Dat betekent dat ook jij van harte welkom bij ons bent!

Vacature types: Full Time
Vacature locaties: Rotterdam

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf