Helpende Plus op flexbasis en ook voor ZZP’ers

Wat ga jij doen ?

Voor onze opdrachtgever in de regio Leiden zijn wij op zoek naar een Helpende (Plus). Heb jij ervaring in de ouderenzorg, PG of Somatiek? Heb jij een helpende N2 diploma en kan jij niet wachten om te starten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw client zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Het is belangrijk dat jij in kunt leven in de situatie van een client. Kan jij goed luisteren en ben jij betrokken bij de cliënten. Vindt jij het ook leuk om een gezellige praatje te maken?

 • Geen dag is hetzelfde en jij werkt waar jouw hulp het hardste nodig is. Je collega’s van die dag zijn blij dat je er bent, want ze weten dat een Helpende van ZorgeLES  bv van aanpakken weet en gelijk aan de slag gaat. De dag is gered! 
 • Jij bepaalt wanneer je werkt. Dus is donderdag jouw vaste vrije dag? Of draai je liever alleen late diensten? Dan houden wij daar rekening mee en bellen we iemand anders. Zo doen we dat!
 • Je bent verzekerd van een goede beloning en een aantrekkelijke bonusregeling als jij nieuwe collega’s aandraagt. En vanaf de eerst gereden kilometer krijg jij reiskostenvergoeding. Wel zo eerlijk toch? En heb je wel een rijbewijs maar (nog) geen eigen vervoer? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES bv. Wij vertellen je graag wat de voorwaarden hiervan zijn.

Wat breng jij mee ?

 • Je beschikt over een diploma Helpende niveau 2, eventueel aangevuld met een medicatiecertificaat.
 • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de ouderenzorg, PG of Somatiek
 • Je beschikt over een rijbewijs. Heb je ook nog eigen vervoer? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet; dan gebruik je gewoon een ZorgeLES-auto! 
 • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’.
 • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure. 

Wat bieden wij ?

 • Zorgmedewerkers krijgen een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden (1040) kom jij in dienst bij onze opdrachtgever.
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
 • Jij bepaalt wanneer jij werkt
 • Snelle uitbetaling voor ZZP’ers (2 keer in de week)
 • Mobiliteit : wel een rijbewijs maar geen auto? Dan mag je gebruik maken van een van de auto’s van ZorgeLES! 

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg zijn wij onmisbaar. Onze opdrachtgevers weten dat zij op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziektes of personeelstekort.

Bij ZorgeLES ben jij geen nummer. Jij hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. Loop jij ergens tegen aan of heb jij nog vragen? Dan wordt jij bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Wij zijn daar allergisch zelf ook een beetje allergisch voor.

Solliciteren

Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 010- 2004344 of mail naar welkom-@zorgeles.nl

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Freelance Full Time Part Time
Vacature locaties: Leiden

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx