Spreekt een afwisselende functie binnen de gezondheidszorg jou het meeste aan? Staat kwaliteit en deskundigheid voor jou op nummer één? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen ?

Op de afdeling hartkatheterisatie bij een ziekenhuis in Goeree-Overflakkee worden de diagnose gesteld of een pijn in de borst bij een patiënt wordt veroorzaakt door een vernauwde kransslagader. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het assisteren van onder andere de cardioloog die zowel aan de binnen als de buitenkant van het hart en de slagaderen onderzoek gaat verrichten. Het is binnen jouw functie van groot belang dat instrumenten klaar gelegd worden en dat jij kan assisteren tijdens alle voorkomende werkzaamheden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het gereed maken van de werkruimte. Tot slot houdt jij je tijdens je werkzaamheden continu bezig met deskundigheidsbevordering.

Wie ben jij ?

Jij hebt voldoende kennis in huis, ruime ervaring met werken in een ziekenhuis en richt je volledig op persoonlijke benadering en jij hebt daarbij respect voor de patiënt. Tot slot heb jij een echt zorghart en zet jij je ten alle tijden volledig in om de patiënt te helpen waar nodig.

Daarnaast neem jij mee :

 • Diploma tot HCK medeweker en daarbij minimaal één jaar werkervaring
 • Jij hebt een verpleegkundige achtergrond
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Klantvriendelijkheid en professionaliteit staan bij jou hoog in het vaandel
 • Jij bent stressbestendig
 • Jij bent flexibel
 • Jij bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort. Jij kan als zorgmedewerker bij ons aan de slag of als ZZP’er.

Wij plannen op basis van jouw beschikbaarheid, dus jij bepaalt je eigen vrijheid. Hoe fijn is dat!

 • De mogelijkheid om je zelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen
 • Snelle uitbetaling
 • Mobiliteit (Wel in bezit van een rijbewijs, maar bezit je geen eigen auto, dan heb je de mogelijkheid om een van onze ZorgeLES auto’s te lenen)
 • Pensioen (Wij melden jou aan bij het pensioenfonds. Zo weet jij zeker, dat je ook op je oude dag nog wat financiële reserves hebt)

Heb jij interesse of wil jij solliciteren ?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
010 200 43 44

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Part Time
Vacature locaties: Goeree-Overflakkee

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf