Heb jij hoge interesse in wat mensen drijft, hun gedrag en wat daaraan ten grondslag ligt? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag opzoek naar een psychiater voor 24 uur per week. Het betreft een functie voor de afdeling acute psychiatrie dit houdt in dat jij mensen zult behandelen met plotselinge omstandigheden hierbij kan je denken aan PTSS.

Wat ga jij doen ?

De reguliere taken bestaan onder andere uit het behandelen van patiënten die aan ernstige acute psychiatrische aandoeningen leiden. Jij onderzoekt wat er in de hersenen gebeurt en welke invloed dat precies heeft op de stemming van de patiënt. Op deze manier analyseer je wat de oorzaak is van de psychische problemen, waaruit jij een behandelplan kan opstellen. Jouw behandelplan is gericht op kwaliteit en dit draag jij uit naar de andere zorgprofessionals. Naast het behandelen van de patiënt is het ook belangrijk dat je goed blijft communiceren met familie en andere belangrijke mensen in de omgeving van de patiënt.

Wie ben jij ?

Jij hebt ervaring en/of affiniteit met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij hebt een duidelijke visie gericht op het herstel van de patiënt, waarop jij doelen stelt en nastreeft. Tot slot heb jij ruime kennis in huis en staan de woorden vertrouwen en verbinden centraal binnen jouw werkaanpak.

Daarnaast neem jij mee :

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde WO
 • Jij staat ingeschreven in het BIG-register
 • Jij kan goed luisteren, observeren en communiceren
 • Jij hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Jij hebt veel inlevingsvermogen
 • Jij kijkt kritisch naar anderen en naar jezelf

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort. Jij kan als zorgmedewerker bij ons aan de slag of als ZZP’er.

Wij plannen op basis van jouw beschikbaarheid, dus jij bepaalt je eigen vrijheid. Hoe fijn is dat!

 • De mogelijkheid om je zelf te (blijven) ontwikkelen met passende opleidingen
 • Snelle uitbetaling
 • Mobiliteit (Wel in bezit van een rijbewijs, maar bezit je geen eigen auto, dan heb je de mogelijkheid om een van onze ZorgeLES auto’s te lenen)
 • Pensioen (Wij melden jou aan bij het pensioenfonds. Zo weet jij zeker, dat je ook op je oude dag nog wat financiële reserves hebt)

Heb jij interesse of wil jij solliciteren ?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
010 200 43 44

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: parttime
Vacature locaties: Den Haag

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf