Verpleegkundige op flex basis en ook voor ZZP’ers

Wat ga jij doen ?

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan als verpleegkundige?  Zoek je een werkomgeving waar professioneel gewerkt wordt in een informele gezellige sfeer? Dan is dit echt iets voor jou! Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van zorg technische handelingen. Voor onze opdrachtgever in Doorn zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24-36 uur per week.

Als verpleegkundige maak jij het verschil voor de visueel beperkte cliënten die persoonlijke verzorging nodig hebben. Voor deze specifieke opdracht zoeken wij iemand voor een 1 op 1 begeleiding van 1 van de bewoners voor de maanden juni en juli 2020. Deze bewoner heeft een stofwisselingsziekte en angstaanvallen. Tevens is de bewoner bed en rolstoel gebonden. Er moet sondevoeding toegediend worden, maar ook medicatie via de sonde.
Kortom, jij bent de rots in de branding en de spil in het zorgproces die ervoor zorgt dat de bewoner het leven kan leiden dat past bij de situatie.

Jij bent een zelfstandige werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent in staat om feedback te geven en bent gemakkelijk in de omgang. Je komt bij ZorgeLES in dienst en via ons ga jij voor bepaalde tijd bij de opdrachtgever je werkzaamheden verrichten. Behalve een hart voor de zorg, begin je de dag ook altijd met een lach.

Wat breng jij mee ?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 of 5
  • Je bent BIG-geregistreerd
  • Je bent collegiaal en werkt zelfstandig en ook in teamverband
  • Je bent flexibel en kan goed omgaan met stressvolle situaties
  • Betrokkenheid en aandacht bij de bewoners

Wat bieden wij?

  • Een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden (1040) kom jij in dienst bij onze opdrachtgever.
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Mobiliteit; rijbewijs maar geen auto? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES
  • snelle uitbetalingen

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Sinds kort hebben wij onze tweede vestiging en zijn wij een groeiende bedrijf. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Wil jij als ZZP’er zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je op zoek naar een samenwerking met een bureau waar de planners met je meedenken en precies weten waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!

Heb jij interesse of wil jij solliciteren ?

Neem voor vragen over de functie contact met ons op, op nummer 010 200 43 44.

Wil jij solliciteren? Mail dan je cv naar welkom-rotterdam@zorgeles.nl.

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Full Time Part Time
Vacature locaties: Doorn

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx