(Rotterdam 24-32 uur per week)

Verpleegkundige op flex basis en ook voor ZZP’ers

Wat ga jij doen?

Heb jij een zorghart en ben jij een gediplomeerde Verpleegkundige? Wil jij werken bij een organisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op nummer 1 staat? Dan hebben de perfecte baan voor jou!

Als verpleegkundige via ZorgeLES in de regio Rotterdam ben jij tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor, dat er wordt voldaan aan de zorgvraag van de jou toevertrouwde cliënten. Jij bent nauw betrokken en kent jouw mensen als geen ander. Jij bent de aanspreekpunt voor jouw team (verpleegkundige specialist, artsen, naasten en overstijgende zaken  voor het management). Dit is een hele belangrijk rol! Jouw teamleden kunnen op jou rekenen en weten dat ze met vragen bij jou terecht kunnen. Er wordt veel van je gevraagd. Jij legt afspraken en rapportages vast in het zorgdossier en voert je verpleegkundige handelingen uit. Verder zorg jij dat de kwaliteit van de zorg hoog blijft!

Wat breng jij mee?

  • Een Verpleegkundige N4 diploma en BIG geregistreerd
  • Collegiaal en kan goed communiceren
  • Ervaring in de ouderenzorg
  • Woonachtig in de omgeving van Zuid-Holland en bent per direct beschikbaar
  • Flexibel en kan omgaan met stressvolle situaties

Wat bieden wij?

  • Een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden (1040) kom jij in dienst bij onze opdrachtgever.
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Mobiliteit; rijbewijs maar geen auto? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES
  • snelle uitbetalingen

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Sinds kort hebben wij onze tweede vestiging en zijn wij een groeiende bedrijf. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Wil jij als ZZP’er zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je op zoek naar een samenwerking met een bureau waar de planners met je meedenken en precies weten waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om in de frontlinies aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via welkom-rotterdam@zorgeles.nl en we bellen je vandaag nog. En hopelijk strijd jij vanaf volgende week al met ons mee tegen Corona!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
010- 2004344

Vacature locaties: Rotterdam

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf