Wat ga jij doen ?

Voor onze opdrachtgever die actief is in de ouderenzorg zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG. De locatie is gevestigd in Rotterdam. Samen met jou teamleider ben jij verantwoordelijk voor maximaal 31 klinische cliënten gehuisvest in drie units met ieder een eigen huiskamer. De werkzaamheden worden door de jou ingepland en na uitvoering geëvalueerd. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit. Jij geeft functionele aanwijzingen en assisteert verpleegassistenten, leerlingen en stagiaires. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de juiste zorg en probeer jij de leefomstandigheden van een cliënt zo optimaal mogelijk te maken. Tot slot vind jij het als Verzorgende IG belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met de cliënten zodat zij weten dat ze altijd op jou kunnen rekenen!

Wie breng jij mee ?

Jij hebt een zorghart. Je biedt ondersteuning aan cliënten op vlakken waar hij/zij zelf niet kan, dit staat centraal in jouw werk. Jij bent betrokken bij je collega’s en cliënten en je werkzaamheden.

  • Een Verzorgende IG N3 dipoma
  • Collegiaal en kan goed communiceren
  • Ervaring in de zorg
  • Woonachtig in de omgeving van Zuid-Holland en bent per direct beschikbaar
  • Flexibel en kan omgaan met stressvolle situaties

Wat bieden wij ?

  • Een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden (1040) kom jij in dienst bij onze opdrachtgever.
  • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Mobiliteit; rijbewijs maar geen auto? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES
  • snelle uitbetalingen

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Sinds kort hebben wij onze tweede vestiging en zijn wij een groeiende bedrijf. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Wil jij als ZZP’er zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je op zoek naar een samenwerking met een bureau waar de planners met je meedenken en precies weten waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!

Heb jij interesse of wil jij solliciteren ?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Verzorgende IG! Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer
010 200 43 44

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Full Time Part Time
Vacature locaties: Rotterdam

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf