Verzorgende IG – ZZP

Verzorgende IG op ZZP-basis – aantal uren in overleg van 16 – 40 uur – snelle uitbetaling factuur van je factuur!

Vind jij het ook zo vervelend om elke maand weer te moeten wachten op de uitbetaling van je factuur? Wil jij als ZZP’er zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je op zoek naar een samenwerking met een bureau waar de planners met je meedenken en precies weten waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!

Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Geen dag is hetzelfde en jij werkt waar jouw hulp het hardst nodig is. Je collega’s van die dag zijn blij dat je er bent, want ze weten dat een Verzorgende IG van ZorgeLES  bv van aanpakken weet en gelijk aan de slag gaat. De dag is gered! 
  • Jij bepaalt wanneer je werkt. Dus is donderdag jouw vaste vrije dag? Of draai je liever alleen late diensten? Dan houden wij daar rekening mee en bellen we iemand anders. Zo doen we dat!
  • Bij ZorgeLES bv ben je als ZZP’er verzekerd van een goed uurtarief. En niet onbelangrijk: wij betalen jouw factuur direct uit. Hoezo 30 dagen wachten op een betaling? Nee hoor; boter bij de vis, daar houden wij van!

Zo werkt het

Je werkt op de dagen waarvan jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn en voor het aantal uur dat jij prettig vindt. Zo kan je zowel parttime als fulltime worden ingezet als Verzorgende IG. We werken veel met losse diensten waarbij je op verschillende locaties wordt ingezet, maar ook opdrachten voor langere tijd op een vaste plek zijn bespreekbaar.

Wie is ZorgeLES bv?

ZorgeLES bv is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Bij ZorgeLES bv ben je geen nummer. Je hebt vaste contactpersonen die jou binnen no time kennen en precies weten waar ze je het beste kunnen plaatsen. En heb je vragen of opmerkingen? Dan wordt je bij ons niet van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Want daar zijn wij zelf ook een beetje allergisch voor.

Dit neem jij mee

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG.
  • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan in de ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over een rijbewijs. Heb je ook nog eigen vervoer? Dan is dat mooi meegenomen. Zo niet; dan gebruik je gewoon een ZorgeLES-auto!
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig, hebt hart voor de zorg en vindt net als wij; ‘afspraak is afspraak’.
  • Je staat als ZZP’er uiteraard ingeschreven bij de KvK en beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering.
  • Het aanleveren (of aanvragen) van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot de procedure. 

Reageren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog! En wie weet, werk jij binnen een week al voor ons als Verzorgende IG!

Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 0341-56 04 00 en wij beantwoorden jouw vragen graag.


Bij ZorgeLES bv kijken we naar de mens achter de sollicitatie; dagelijks werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst voor ons in de zorg. Dat betekent dat ook jij van harte welkom bij ons bent!

Vacature locaties: Omgeving Amersfoort

Solliciteren

Toegestaan Type(s): .pdf .doc, .docx