Wat ga jij doen ?

Ben jij een hbo-verpleegkundige en een echte vernieuwer en verbinder? Heb jij een sterke persoonlijkheid en neem jij je team op een positieve manier mee in het maken van een kwaliteitsslag? Kom dan werken in de mooie steden Leiden en Den Haag als wijkverpleegkundige (28-32 uur per week)!

Jij, als wijkverpleegkundige niveau 5, bent onmisbaar in ons team! Je coacht een team en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de thuiszorg. Jouw focus ligt op kwaliteit. De klant geeft zijn of haar eigen dagelijkse leven vorm en jij ondersteunt hierin door het coördineren van kwalitatieve en kwantitatieve zorg. De focus ligt op het welzijn van de klant. Een belangrijke taak van jou is indiceren, contacten onderhouden met externe partijen, zoals huisartsen en andere hulpverleners én het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Naast je coördinerende rol besteed je een aantal van je uren aan de reguliere verpleging.

Wat breng jij mee ?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-v opleiding niveau 5 of 6.
  • Je hebt een geldige BIG registratie
  • Je hebt affiniteit met en ervaring in de (ouderen) zorgsector
  • Je kunt je snel verplaatsen in de belevingswereld van cliënten.

Wat bieden wij ?

  • Een onbepaalde dienstverband van minimaal 28-32 uur
  • Een contract bij ZorgeLES gedurende de opdracht. Na 6 maanden kom jij in dienst bij onze opdrachtgever.
  • Salaris ingeschaald in FWG 50 conform de CAO VVT
  • Mobiliteit; rijbewijs maar geen auto? Dan mag je gebruik maken van één van de auto’s van ZorgeLES

Waarom werken via ZorgeLES?

ZorgeLES is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Sinds kort hebben wij onze tweede vestiging en zijn wij een groeiende bedrijf. Voor een groot aantal opdrachtgevers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg zijn wij onmisbaar; want zij weten dat ze op ons kunnen rekenen wanneer er gaten in de roosters ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of personeelstekort.

Wil jij als flexer zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je op zoek naar een samenwerking met een bureau waar de planners met je meedenken en precies weten waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan ben je bij ZorgeLES bv aan het goede adres!

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij te trappelen om in de frontlinies aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en we bellen je vandaag nog. En hopelijk strijd jij vanaf volgende week al met ons mee tegen Corona! Wil jij eerst nog wat informatie voor je aan dit avontuur begint, bel ons dan op nummer 010- 2004344.

Vacature categorie: Zorgmedewerker ZZP
Vacature types: Full Time Part Time
Vacature locaties: Den Haag

Solliciteren

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx, .rtf