ik zoek werk

Flexibel werken in zorg en welzijn

Wil je flexibel werken in de zorg, je eigen tijd indelen en goed betaald krijgen? Wil je niet elke dag hetzelfde doen, wél verschillende opdrachtgevers leren kennen en vooral jouw eigen agenda bepalen? Dan ben je bij ZorgeLES aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in zorg en welzijn. We zijn altijd geïnteresseerd in bevlogen zorgprofessionals met de juiste kennis, ervaring en hart voor het vak.
Bij ons werk je wanneer en hoeveel je zelf wilt, maar heb je ook een belangrijk stukje zekerheid. Zorgprofessionals die bij ons in dienst komen kunnen rekenen op voldoende uren en bouwen ook pensioen op.

Voel je meer voor het ondernemerschap? Dan zit je bij ZorgeLES ook goed. Wij helpen zzp’ers bijvoorbeeld met alle administratieve en loopbaan gerelateerde zaken. Een stukje ontzorging, zodat jij je kunt focussen op het werk dat je graag doet en waar je echt goed in bent: het verlenen van kwalitatief hoogwaardige zorg aan de mensen die het hard nodig hebben.

We kunnen ook zorgen voor uitbetaling binnen een dag om jouw leven als zzp’er gemakkelijker en aangenamer te maken.

Wie ben jij?

 

Ja, natuurlijk is het belangrijk dat kandidaten beschikken over de diploma’s en certificaten die nodig zijn voor het uitoefenen van hun vak. Maar bij ZorgeLES kijken we verder. We zijn vooral geïnteresseerd in de persoon achter de zorgprofessional. Hoe zit je in elkaar als mens? Wat drijft jou in je werk? Hoe ga je om met opbouwende kritiek of feedback? Welke persoonlijke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe komt dat terug in je werk?
Bij ZorgeLES vind je een enorm divers gezelschap van zorgprofessionals. Toch heeft de ideale ZorgeLES-kandidaat wel een aantal belangrijke eigenschappen.

N

Een doel

Jouw dagelijkse werkzaamheden en professionele ambities sluiten aan bij je persoonlijke normen en waarden. Je doet dingen waar je in gelooft. Waar je van houdt. Je straalt dit ook uit tegenover de collega’s en cliënten waar je dagelijks mee werkt.

Vriendelijkheid

De juiste ZorgeLES-medewerker is empatisch. Hij of zij luistert naar mensen en toont compassie en geduld.
Gewoon: respectvol met iedereen omgaan. Dat draagt bij aan de fijne sfeer.

+

Veerkracht

Een moderne zorgorganisatie is een dynamische werkomgeving. De wetgeving, maar ook de praktische noden en behoeften van cliënten veranderen vaak in korte tijd. Het is daarom belangrijk dat jij je flexibel kunt opstellen in een dergelijk arbeidsklimaat. Dit betekent dat je zelfstandig beslissingen kunt nemen, snel schakelt en je gemakkelijk aanpast aan nieuwe omstandigheden.

Betrokkenheid

Je werk is meer dan alleen een baan waarmee je jouw dagelijks brood verdient. Je hebt plezier in je vak en onderhoudt een leuk contact met collega’s en cliënten. Hier krijg je veel autonomie voor terug. Bij ZorgeLES heb je alle ruimte om zelf je agenda, taken en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Je krijgt de gelegenheid om werk te doen dat aansluit op je passie. Zo ga je helemaal op in je taak en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Kennismaking met ZorgeLES: jouw uitzendbureau in zorg en welzijn

Is je interesse gewekt? Neem dan even contact met ons op en stuur direct je cv. Daarna doorloop je onze wervings- en selectieprocedure. Het eerste onderdeel is een telefonische screening. Zijn we beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek op ons kantoor. De koffie staat klaar.

Voorstellen aan de opdrachtgever

Is het een match? Dan brengen wij je in contact met een opdrachtgever die jouw enthousiasme, kwaliteiten en vaardigheden goed kan gebruiken. De uiteindelijke plaatsing gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever en op advies van ZorgeLES. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw eigen voorkeuren en specialisaties. Ook na plaatsing kun je altijd bij ons terecht voor vragen, ondersteuning of advies.