ik zoek werk

Flexibel werken in zorg en welzijn
Bij ZorgeLES vind je zowel uitzendwerk als ZZP-opdrachten. We helpen je de juiste match met een zorginstelling te vinden.

Onze Zorgbranches:

Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking:
Wij werken samen met organisaties die zich inzetten voor de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Deze zorg is gericht op het bevorderen van hun zelfstandigheid, welzijn en kwaliteit van leven door middel van gepersonaliseerde zorgplannen en deskundige begeleiding.

Verpleeg- en Verzorgingstehuizen (VVT):
Onze opdrachtgevers in de VVT-sector bieden een warme en veilige omgeving voor ouderen en andere kwetsbare groepen. De zorgteams zijn toegewijd aan het leveren van persoonlijke en professionele zorg, met speciale aandacht voor comfort, veiligheid en welzijn van de bewoners. 

Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ):
In de GGZ-sector ondersteunen wij organisaties die zich richten op de geestelijke gezondheidszorg. Dit omvat hulp en behandeling voor mensen met psychische problemen, waarbij het doel is om hun mentale welzijn te verbeteren en hen te helpen een evenwichtig en vervuld leven te leiden.

 

Wie ben jij?

 

Bij ZorgeLES kijken we verder dan diploma’s. We willen weten wie je bent, wat je drijft, hoe je met feedback omgaat en welke waarden je hanteert. De ideale ZorgeLES-kandidaat deelt enkele belangrijke eigenschappen.

N

Een doel

Je werkzaamheden en ambities sluiten aan bij je persoonlijke normen en waarden. Je doet waar je in gelooft en van houdt, en straalt dit uit naar collega’s en cliënten.

Vriendelijkheid

De ideale ZorgeLES-medewerker is empathisch, luistert goed, toont compassie en geduld, en gaat respectvol met iedereen om, wat bijdraagt aan een fijne sfeer.

+

Veerkracht

In een moderne zorgorganisatie is flexibiliteit cruciaal. Wetgeving en cliëntenbehoeften veranderen snel, dus moet je zelfstandig beslissingen kunnen nemen, snel schakelen en je makkelijk aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

Betrokkenheid

Je werk is meer dan een baan; je hebt plezier in je vak en goed contact met collega’s en cliënten. Bij ZorgeLES krijg je autonomie om je agenda, taken en ontwikkeling zelf te bepalen, zodat je werk kunt doen dat je passie weerspiegelt en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Kennismaking met ZorgeLES: jouw uitzendbureau in zorg en welzijn

Is je interesse gewekt? Neem dan even contact met ons op en stuur direct je cv. Daarna doorloop je onze wervings- en selectieprocedure. Het eerste onderdeel is een telefonische screening. Zijn we beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek op ons kantoor. De koffie staat klaar.

Voorstellen aan de opdrachtgever

Is het een match? Dan verbinden wij je met een opdrachtgever die jouw kwaliteiten waardeert. De plaatsing gebeurt in overleg en met advies van ZorgeLES, rekening houdend met jouw voorkeuren en specialisaties. Ook na plaatsing kun je bij ons terecht voor vragen en ondersteuning.