Samenwerken met ZorgeLES?

Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar op 06 – 2002 7007!

CONTACT

Uw kwaliteitspartner met meer dan 20 jaar ervaring!

Bij ons kunt u rekenen op een professionele partner die altijd voor u klaarstaat! Wij begrijpen als geen ander wat u als opdrachtgever belangrijk vindt:

  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid
  • flexibiliteit

De kwaliteit die wij leveren kunnen wij onderschrijven met ons SNA Keurmerk en NEN 4400-1 certificering. We voldoen dus aan alle eisen die gelden voor bedrijven die arbeid ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven, zzp-bemiddelaars en onderaannemers.

Daarnaast is ZorgeLES aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie van zo’n duizend arbeidsbemiddelaars. Zo weten onze partners dat wij voldoen aan de hoogst denkbare eisen als het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit, transparantie en vakmanschap.

Bij ZorgeLES werken we initieel op basis van een tussenkomstmodel. Dit betekent dat wij de juridische werkgever zijn van de uitzendkrachten en ZZP’ers die wij ter beschikking stellen. Dit heeft belangrijke voordelen voor onze opdrachtgevers, met name wat betreft ketenaansprakelijkheid.

Tot slot, maar niet het minst belangrijk: omdat wij begrijpen dat een roosterprobleem onmiddellijke oplossing vereist, zijn wij 24/7 bereikbaar op 06 – 2002 7007 voor het invullen van diensten! Wij kunnen snel personeel leveren voor zowel losse diensten als periode opdrachten. Zo waarborgen wij samen met u de continuïteit van de zorg.

Kennis van de zorg

Met onze achtergrond in de zorg, begrijpen wij als geen ander wat er nodig is op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij snel gekwalificeerd personeel leveren dat naadloos in uw team past. In iedere situatie denken wij proactief mee om de juiste oplossingen te bieden die de continuïteit en kwaliteit van de zorg waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Bel ons direct of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op!

CONTACT